Doğubayazıt AK Parti Belediye Başkan Adayı Ertuğrul Eryılmaz Gürbulak ziyaretinde Günübirlikçilerin sorunlarını dile getirdi

Doğubayazıt AK Parti Belediye Başkan Adayı Ertuğrul Eryılmaz Gürbulak ziyaretinde Günübirlikçilerin sorunlarını dile getirdi

Doğubayazıt AK Parti Belediye Başkan Adayı Ertuğrul Eryılmaz beraberinde İlçe Başkanı Av. Mustafa Konyar ve heyeti ile beraber Gürbulak sınır kapısında ziyaretlerde bulundu, sınır ticareti esnafı ile bir araya gelerek, sorunlarını dinledi.

Eryılmaz, Gürbulak Gümrük Bölge Baş Müdürü Kadri Karakuş, Gürbulak Gümrük Bölge Baş Müdür Yardımcısı Ramazan Turan, Yetkin Ecer, Gürbulak Gümrük Müdürü Bülent Kınalı, Gürbulak Muhafaza Kısım Amiri Hasan Babat ve Gürbulak Emniyet Müdürü Serhat Sezgin’i ziyaretinde sınır Kapısındaki sorunları, araç giriş çıkışlarında serece istenmesi, var olan çeşitli sıkıntıları, günübirlikçi diye adlandırılan esnafın sorunlarını dile getirdi.

AK Parti Belediye Başkan Adayı Ertuğrul Eryılmaz Gürbulak Sınır Kapısındaki günübirlikçiler ile yaptığı sohbette “ Bizler kimsesizlerin kimsesi olmaya geldik, ben devlet ile milletin arasında bir çimentoyum, devlet ile milleti birleştirmeye birlik ve beraberliğimizi pekiştirmeye geldim. Buradaki yöneticiler ile bir ön görüşme yaptık. Ağrı Valisi Süleyman Elban ile bir görüşme yapılacak, orada alınan kararlar ile nelerin ve ne kadar getirileceği ile ilgili bir çerçeve oluşturulacak, bu çerçevenin ne olduğu broşürler ile siz günübirlikçi kardeşlerimize bildireceğiz. Bizim yapacağımız bu görüşmeler çerçevesinde çıkacak olan kararlar bir günlük veya bir aylık değil hep devamlı ve kalıcı olacak.” dedi

Ak Parti Belediye Başkan adayı Eryılmaz ve Ak Parti İlçe Başkanı Mustafa Konyar’a Gürbulak ziyaretinde Ak Parti Doğubayazıt eski ilçe Başkanı Salih Eryılmaz, İl Genel Meclis Üyesi Mehmet Ertoğrol, Teşkilat Başkanı M. Nuri Eryılmaz, Ağrı Dağı Gazeteciler Cemiyeti Bşk. Sıddık Söyler de katıldı.