Tarih: 28.02.2014 00:00

Doğubayazıt Vergi Dairesi Müdürlüğü Vergi Haftası nedeniyle çeşitli etkinlikler düzenliyor

Facebook Twitter Linked-in

Haber-Berat BAYDAR

Maliye Bakanlığı ve bağlı birimleri tarafından verginin kalkınma ve ekonominin büyümesindeki rolünün toplumun tüm kesimlerine benimsetilmesi ve vergiyi gönüllü olarak ödeme alışkanlığının kazandırılması amacıyla geleneksel olarak her yıl gerçekleştirilen “Vergi Haftası” kutlamaları tüm Türkiye’de olduğu gibi Doğubayazıt’ta da başladı.

24 Şubat - 2 Mart 2014 tarihleri arasında kutlanacak olan 25. Vergi Haftası etkinlikleri çerçevesinde Doğubayazıt Vergi Dairesi Müdürü Hacı GÖNÜLAL, vergi çalışanları ile birlikte Doğubayazıt Kaymakamı Karahan Daşdan’ı makamında ziyaret etti.

Vergi Dairesi Müdürü Hacı GÖNÜLAL, Vergi haftası süresince çeşitli etkinlikler düzenlendiğini, verginin gönüllü olarak ödeme alışkanlığının kamuoyuna kazandırılması amacıyla çalışmalar yaptıklarını belirterek, "mükelleflerin kalkınmış, çağdaş dünya ile yarışan, gelişmiş bir Türkiye’nin ödenecek vergilerle gerçekleşeceğinin bilincinde oldukları inancındayız. Verginin, toplumun kalkınmasındaki ve ekonominin büyümesindeki rolünün toplumun tüm kesimlerinde benimsetilmesi gerekir" dedi.

Kaymakam Karahan Daşdan ise, Güzel bir gelecek için verginin önemine değinerek,  "Tüm mükellef ve Vergi Dairesi çalışanlarının Vergi haftasını kutluyorum.” Dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —