TEKNİK ADAM ÖZBEY’DEN AÇIKLAMALAR

TEKNİK ADAM ÖZBEY’DEN AÇIKLAMALAR

Narinkale Gazetesi

Teknik direktörümüz İshak Özbey bu hafta oynan maç ve bu hafta oynanacak Arvahispor maçı için açıklamada bulundu.

Doğubayazıt fk ligin 2 . Haftasında bugün deplasmanda karşılaştığı Serhat Ardahansporu 4-1 mağlup etti.

Öncelikle takımımızı tebrik etmek istiyorum, kolay bir maç değildi, hafta içi çok iyi çalıştık tek hedefimiz mutlak 3 puandı, bugünde oyuncularım maçın başından sonuna kadar çok iyi mücadele ettiler ve kazanmayı çok istediler, karşılığında yine 18.dakikada 2 farklı öne gectik. Geçen haftaki Çayeli maçının kopyasını yaşadık diyebilirim. Bugün biraz daha oyunumuzu geliştirdiğimizi düşünüyorum.

 Bu ligde puan kayıplarının telafisinin olmadığını biliyoruz çünkü ligin boyu kısa ,bundan sonrada her maçımızın bizim için final niteliğinde olduğunun bilincinde hareket ediyoruz.

İnşallah seriyi bozmadan bu hafta sonu Arhavi spor maçında da aynı mücadele aynı özveriyle hareket edeceğiz. 

3 aylık periyotta bize desteklerini esirgemeyen Değerli BC grup başkanımız Barış Çoktin ve her zaman arkamızda duran belediye başkanımız sayın Yıldız Acar’a takımımız adına çok teşekkür ederim. Gerçekten bu yıl ekonomik olarak bir kulübü ayakta tutmak finanse etmek çok ciddi külfetli, bütün herşeye rağmen bütün imkanları seferber eden başkanlarımıza şahsım adına teşekkür ederim. 

Gönlümden geçen tek bir şey var şehir olarak artık bir yola girdik. Bu sene bu takım hedefe giderken bütün iş adamlarımızın taşın altına elini koymasını ümit ediyoruz maddi manevi her kesimin sahiplenmesini istiyorum., 

Hafta sonu oynayacağımız Arhavispor maçına (29 Ekim Pazar ) günü tribünde bütün Doğubayazıt halkını takımımıza desteğe davet ediyorum. 

Saygılarımla

İSHAK ÖZBEY