Narinkale Gazetesi'nden Doğubayazıt Belediyesi eş Başkanlarına tebrik ziyareti

Narinkale Gazetesi

Narinkale Gazetesi

31 Mart 2024 Yerel Seçimlerinde Doğubayazıt Belediye Başkanlığına seçilen Kenan Alkan ve eş Başkan Aygül Aşan tebrik kabullerine devam ediyor.

Gazetemiz Başyazarı Erhan Baydar ve Gazeteci Yazar M. Cemil Baydar Eş Başkanlara hayırlı olsun ziyaretinde bulunarak, başarı dilediler.

Yoğun Tebrik ziyaretleri ile birlikte çalışmalara başladıklarını belirten Belediye Başkanı Kenan Alkan, hizmetlerin aksamamasına özen gösterilerek, zaman kaybı olmadan sorunların çözümüne yönelik çalışmaların devam ettiğini belirterek, “Yönetimden Toplumsal İşbirliğine Açık Davet” çağrısı yaptıklarını söyledi.

Halkla ve Sivil Toplum örgütleri ile makamında buluştuğunu belirten Alkan, Bu buluşmalar, projeler ve çözümler üzerine yapıcı istişarelerin gerçekleştirildiği önemli birer platforma dönüştü. İşbirliği içerisinde gerçekleşen bu görüşmeler, çözüm odaklı bir yaklaşım benimsediğinin açık bir göstergesi oldu. Belediye halkı değil halk belediyeyi yönetecek şiarıyla, yapılacak bütün çalışmalarda kapsamlı olarak halkımızı detaylı bilgilendirip, tüm problemlerin çözümü ve çalışmaların özverili hale gelmesi için halkımızla el ele verip kadim şehri ivedi bir şekilde inşa edeceğiz.” dedi.

Belediye Başkanı Sayın Kenan Alkan’a ve şahsında Eşbaşkan Aşan’a, Belediye Meclisi üyelerine başarılar dileriz.