KÜÇÜKÇEKMECE BELEDİYESİ BAŞKAN YARDIMCISI MAHMUT SEDAT ÖZKAN İBB İMAR VE BAYINDIRLIK KOMİSYONU ÜYESİ SEÇİLDİ

KÜÇÜKÇEKMECE BELEDİYESİ BAŞKAN YARDIMCISI MAHMUT SEDAT ÖZKAN İBB İMAR VE BAYINDIRLIK KOMİSYONU ÜYESİ SEÇİLDİ

Narinkale Gazetesi

İBB 31 Mart 2024 yerel seçimlerinden sonra ilk toplantısını Başkan Ekrem İmamoğlu başkanlığında yaptı.

Toplantıda yapılan oylamalarla Meclis Başkan Vekilleri, Meclis Divan Katip Üyeleri, Meclis Encümen Üyeleri ve Meclis Komisyon Üyeleri de belirlendi.

İmar ve Bayındırlık Komisyonu’na CHP’den Mahmut Sedat Özkan ile diyer üyeler Sabahattin Öztürk, Erkan Erdoğan, Önder Turmuş ve Elif Fındıkoğlu, Ak Parti’den de Adnan Zeki Boztan, Abdülnaser Şimşek ve Eyüp Dursun seçildi.

Halen Küçükçekmece Belediyesi Meclis üyeliği ve Başkan yardımcılığı görevini de sürdüren ve İstanbul Büyükşehir Belediyesinde 15 yıldır Meclis üyesi ve komisyonlarda görev yapan hemşehrimiz Mahmut Sedat Özkan'ı tebrik eder, yeni görevinde başarılar dileriz.

MAHMUT SEDAT ÖZKAN KİMDİR?

Sedat Özkan 1959 Doğubayazıt doğumlu. Yıldız Teknik Üniversitesi Harita Kadastro Mühendisliği bölümünden mezun oldu. 1982-1983 yılları arasında Bursa DSI 1. Bölge Müdürlüğü'nde işe başladı. 1983-2009 yılları arasında İBB, Bakırköy, Küçükçekmece, Büyükçekmece Belediyelerinde harita mühendisi, şef, müdür ve başkan yardımcısı olarak görev yaptı. 2009-2014 yılları arası İstanbul Büyükşehir Belediyesi - Küçükçekmece Belediyesi meclis üyeliği, 2014-2019 İstanbul Büyükşehir Belediyesi - Eyüpsultan Belediyesi meclis üyeliği yaptı. 2019-2024 seçimlerinde Küçükçekmece'den Mecis üyesi ve İbb Meclis üyeliği görevini yürüttü.

31 Mart 2024 seçimlerinde yeniden Küçükçekmece Belediyesi Meclis üyesi seçilen ve Halen Küçükçekmece Belediyesi'nde başkan yardımcılığı görevini de sürdüren Özkan, Ekrem İmamoğlu Başkanlığında toplanan İBB meclisinin ilk toplantısında  İmar ve Bayındırlık Komisyonu üyesi olarak seçildi.

Mahmut Sedat Özkan evli ve iki çocuk babası.