Geçit Psikoteknik Değerlendirme Merkezi Doğubayazıt'ta Hizmete Açıldı

Geçit Psikoteknik Değerlendirme Merkezi Doğubayazıt

Birçok aracın kullanımı alınacak src belgelerinde psikoteknik rapora ihtiyaç duyulmaktadır. Bu rapor ise alanında uzman olan merkezler tarafından verilmekte. Tüm ticari araç sürücülerinin almasının zorunlu olduğu bu belgeyi almak isteyenler randevu almak için bu numaradan iletişime geçebilirler.

Psikoteknik Belgesi Nedir, Ne İşe Yarar?

Geçit Psikoteknik Değerlendirme Merkezi yetkilisi , M.Berat GEÇİT yaptığı açıklamada Sürücülerde güvenli araç kullanmak için temel olarak bulunması gereken algı, dikkat, hafıza, muhakeme yeteneği, hız-mesafe tahmini gibi zihinsel özelliklerinin; tepki hızı, göz, el ayak koordinasyonu gibi psiko-motor yetenek ve beceri düzeyinin, risk alma, saldırganlık, sorumluluk, öz kontrol gibi tutum, davranış, alışkanlık ve kişilik özelliklerinin bilgisayar destekli test sistemleri kullanılarak ölçülebildiği" bir sistemdir.

Geçit Psikoteknik Merkezi Sağlık Bakanlığı Denetimi Onaylıdır

Geçit Psikoteknik Değerlendirme Merkezi yetkilisi M.Berat Geçit açıklamasında, Başka bir tabir ile psikoteknik belgesi kişinin alanı ile ilgili işe uygun olup olmadığını gösteren bir belgedir. Psikoteknik belgesi, psikoteknik raporu ve psikoteknik değerlendirmesi gibi isimlerle de bilinir. Psikoteknik belgesi, alanında uzman Psikoloğumuz tarafindan verilmekte olup, kurumumuz Sağlık Bakanlığı denetiminde onaylıdır.

2019 Yılından Önce Verilenler Geçersiz!

Geçit, 2019 dan önce verilenler geçersiz olup e-devlette raporu gözükmeyen tüm kişiler tekrardan Psikoteknik belgesi almak zorundadır diyerek, alınmadığı takdirde denetimlerde 1300 liraya varan cezalar kesilmektedir uyarısında bulundu.

Geçit Psikoteknik Değerlendirme Merkezi M. Berat Geçit iLETİŞİM : 0537 276 40 04 Ceylan İş Merkezi kat -1 No/24 DOĞUBAYAZIT / AĞRI