Doğubayazıt Futbol Kulübünde Değişim Süreci Devam Ediyor

Doğubayazıt Futbol Kulübünde Değişim Süreci Devam Ediyor

Doğubayazıt Futbol Kulübünde görev dağılımı yapıldı.

Doğubayazıt Futbol Kulubü’nün Futbol Şube Sorumluluğuna  Osman Tozbey,  Sportif Direktörlüğünede Ahmet Gegez Getirildi.

Doğubayazıt Futbol Kulübünde  başlayan değişim süreci devam ediyor. Doğubayazıt Futbol Kulübü Başkanı Barış Çoktin ve yönetiminin vermiş olduğu kararla  Kulübün futbol şube sorumluluğuna Osman Tozbey,  Sportif Direktörlüğünede Ahmet Gegez getirildi.

“Takımımız Doğubayazıt ilçemizi En Güzel Şekilde Temsil Edecektir”

Yetenekli gençlerimizi spora kazandırmak ve başarılı futbolcuların giderek artması adına gençlere önem verilmesi gerektiğini ifade eden Doğubayazıt Futbol Kulübü Başkanı  Barış Çoktin, yaptığı açıklamada “Bu yıl BAL Ligi’nde ilimizi ve ilçemizi temsil edecek olan Doğubayazıt Futbol Kulübünü tecrübeli bir kadroyla yarışa katılmasını temenni ediyoruz. Antrenörünümüz ve takım yöneticilerimiz bu anlamda kadrosunu oluşturdu. Takımımız lige yabancı değil; geçen sene 3. Lig kapısından döndük bu sene hedefimiz 3. Lig. Bu bakımdan takımımıza sonuna kadar güveniyorum. Bizim burada hedefimiz sadece şampiyonluğa ulaşmak değil, aynı zamanda birlik ve beraberliğimizi sürdürmektir. Çünkü spor dostluğumuzu, kardeşliğimizi, dayanışmamızı artırma adına olursa daha da kıymetli olur” diye konuştu.

BAL Ligi’nde ilimizi temsil eden tek takım olmakla birlikte iki yıllık tecrübelerinin olduğunu belirterek yeni sezona en iyi şekilde hazırlanacaklarını söyledi. Doğubayazıt Futbol Kulübü Başkanı Barış Çoktin  “BAL Ligi’nde tecrübeli futbolcumuzla 3. Lig için mücadele etmeyi hedefliyoruz.  Futbolu sevdirmek ve meslek olarak kabul ettirmek adına çalışacağız”  dedi.