Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz, Ağrı'da

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz, Ağrı

.

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, "Allah'ın izniyle adım adım da bunu (enflasyonu) düşüreceğiz. Bu programımızı kararlı bir şekilde uyguluyoruz. Uygulamaya devam edeceğiz. Yılın ikinci yarısında bunun etkilerini görmeye başlayacağız." dedi.

Yılmaz, iftar sonrası Ağrı Seçim Koordinasyon Merkezi ziyaretinde yaptığı konuşmada, yerel seçimlerin siyasetten ziyade hizmetin ön plana çıkması gereken seçimler olduğunu söyledi.

Tüm Türkiye'de icraatlarını ortaya koyduklarını ifade eden Yılmaz, "Gerçek belediyecilik, Recep Tayyip Erdoğan'dır, AK Parti'dir. Gerçek belediyecilik, belediyeyi kendi kişisel reklamı için kullanmak değil. Birtakım ideolojik saplantılar ve amaçlar için belediyeyi kullanmak da değil. Belediyeyi halkın ihtiyacı için kullanmaktır. Gerçek belediyecilik budur. Verilen kaynak neyse, imkanlar neyse, onu verimli şekilde halkın ihtiyacı, hizmeti için kullanmaktır. Biz, Salih kardeşimizin gerçek belediyeciliğin en güzel örneklerinden birini Ağrı'da yaşatacağına yürekten inanıyoruz." diye konuştu.

Programa, AK Parti Ağrı Milletvekili Ruken Kilerci, AK Parti Ağrı İl Başkanı Orhan Güngör, AK Parti Ağrı Belediye Başkan Adayı Salih Aydın, Ağrı Belediye Başkanı Metin Karadoğan, partililer ve vatandaşlar katıldı.

Yılmaz, daha sonra İbrahim Çeçen Üniversitesi yerleşkesindeki Yaşam Merkezi Toplantı Salonu'nda kanaat önderleriyle bir araya geldi.