CHP VE İYİ PARTİ İBB HEYETİ DOĞUBAYAZIT’TA..

CHP VE İYİ PARTİ İBB HEYETİ DOĞUBAYAZIT’TA..

-Küçükçekmece Belediye Başkan Yardımcısı Sedat Özkan ve İBB Sosyal Hizmetler Daire Başkanı Yavuz Saltık ilçemizde Kadın Futbol Takımı ile bir araya geldi-

 

-Erhan BAYDAR-

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB)  Sosyal Hizmetler Daire Başkanı Yavuz Saltık, İBB Meclis üyesi ve İmar Komisyonu üyesi Küçükçekmece Belediyesi Başkan Yardımcısı Sedat Özkan, Pendik İyi Parti İlçe Başkanı Süleyman Turan, CHP Beylikdüzü Belediye Meclis Üyesi Av. Zeynel Abidin Yener, Ağrı Dernekler federasyonu Başkanı Şerafettin Öztürk ilçemize gelerek bir dizi ziyaretler gerçekleştirdi, Genç Kadın Futbol Takımı ile bir araya geldi.

Cumhuriyet Halk Partisi Doğubayazıt İlçe Başkanı Sabahattin Kunduracıoğlu, Halkla İlişkiler Sorumlusu ve Başkan Yardımcısı Ömer Tozbey ve CHP ilçe yönetimi ile birlikte Doğubayazıt Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ali Efe, Esnaf ve Sanatkarlar Oda Başkanı Tamer İsmailoğulları, Esnaf kefalet Kooperatifi Başkanı Emin Ülgen’i makamlarında ziyaret eden heyet Ahmedi Hani Türbesini ziyaret etti, tarihi İshak Paşa Sarayını gezdi.

Yerel Basını ziyaretlerinin ardından Esnaf ziyareti gerçekleştiren heyet, ziyaret ve temaslarının olumlu geçtiğini ilçede sıcak karşılanmadan duydukları memnuniyeti dile getirdiler.

Heyet, yaptığı ziyaretlerinde İBB tarafından çıkarılan Atatürk’ün ‘Hatıratlarla Nutuk’ kitabını günün anısına kurumlara hediye etti.

GENÇLERLE BULUŞUP HEDİYE İKRAM EDİLDİ

Programın ana amacının gençlerle buluşmak olduğuna dikkat çekilerek, Şehir Stadyumunda Kadın Futbol Takımına ziyarette bulunuldu, takım yönetici ve sporcularla sohbet ile sporculara hediye takdimi yapıldı. Sosyal Hizmetler Daire Başkanı Saltık, Spor Kulübü Başkanı Rıza Sorak ve sporcuların İstanbul'da kamp yapma talebinin kabul edildiğini bildirdi.