Belediye Başkan Adayları belirlendi çalışmalar yoğunlaştı - ERHAN BAYDAR

Belediye Başkan Adayları belirlendi çalışmalar yoğunlaştı - ERHAN BAYDAR

Narinkale Gazetesi

Türkiye gündemi çok önemli sorunlarla birlikte ağırlıklı olarak 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Seçimine odaklanmış durumda.

Siyasi Partiler 31 Mart Seçimi için YSK’nın yayınladığı takvim kapsamında çalışmalarını ve hazırlıklarını devam ettiriyor.

Bu süreçte kamuoyunun sabırsızlıkla beklediği Belediye Başkan Adayları hemen hemen tamamlanmak üzere..

Ağrı ve İlçelerinde Siyasi Partilerin Belediye Başkan adayları belirlenirken, İl Genel Meclis, Belediye Meclisi üyeliği belirlenmesi ve YSK takvimine göre Muhtar adaylıklarının kesinleşmesi ile seçim çalışmaları daha da hız kazanacaktır.

Belediye Başkan adaylarının açıklanması ile son günlerde göze çarpan yoğunluk artarak devam edecek Adaylar kendilerini, projelerini anlatarak oy isteyecek kamuoyu oluşturacaktır.

Bu heyecan ve coşkunun seçmene ve sandığa güzel yansıması için partilerin, Belediye Başkan adayları, İl genel meclisi, Belediye meclis üyesi, mahalle ve köy muhtar adaylarının hassasiyetle söylem ve davranış sergilemeleri gerekmektedir.

Daha öncede zaman zaman konu ettiğimiz gibi seçimler bir bayrak yarışıdır. Her aday, bu hizmet yarışında kendini iyi anlatabilmelidir.

31 Mart’ta yapılacak seçim sonrası yeni bir yönetim seçilecek, hizmet için çalışmalar devam edecektir.

Bu seçim döneminde, mücadelenin demokratik ve medeni bir şekilde devam ettirilmesi, karşılıklı sevgi ve saygı, seçimin selameti açısından çok önemlidir.

Adaylar bu süreçte projelerini anlatırken, seçmen de tespit ve değerlendirmelerini seçim sandığına yansıtacaktır.

Yerel Seçimlere gidilirken, bütün Parti ve adayların karşılıklı Sevgi ve hoşgörü ile çalışmalarını yapmaları temennisiyle hayırlı bir seçim olmasını dileriz.