Başkan Acar’dan “Nesilden Nesile Gönül Köprüsü Projesi”ne destek

Başkan Acar’dan “Nesilden Nesile Gönül Köprüsü Projesi”ne destek

Haber:Narinkale Gazetesi

Doğubayazıt Belediye Başkanı Yıldız ACAR ve yönetimi, ilçemizi ziyarete gelen huzur evi sakinlerine anlamlı ziyarette bulundu.

Gençlik ve spor bakanlığı ile Ağrı Kültür Dernekleri federasyonunun birlikte yürüttüğü “Nesilden Nesile Gönül Köprüsü Projesi” kapsamında Ahmedi Hani ve İshak paşa gezisi ile birlikte piknik programı düzenlendi.

Düzenlenen etkinlikte, yaşlı çınarlar ve gençler bir arada vakit geçirdiler. 

Belediyemiz tarafından ziyaret edilen çınarlarımıza Belediye Başkanımız Sayın Yıldız ACAR tarafından çeşitli hediyeler takdim edildi.

Aynı zamanda Ağrı Kültür Dernekleri Federasyonu Genel Başkanı Mehmet Nuri Aydemir ile birlikte misafirlerlerle vakit geçiren Başkan ACAR; "Sosyal ve kültürel faaliyetler kapsamında yürütülen bu çalışmayı gerçekten çok anlamlı ve önemli buluyoruz. Bugün burada hayatın, yaşamın baştan sona şekillenmesine şahit oluyoruz. Başta Ağrı Kültür Dernekleri Federasyonu Genel Başkanı Mehmet Nuri Aydemir'e ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.  Ayrıca Tarih kokan şehrimize gelen misafirlerimizin iyi vakit geçirmeleri için elimizden gelen ne varsa yapmaya hazırız. Doğubayazıt Belediyesi ve halkı, bu konuda misafirperver bir millettir " dedi.