BAŞKAN ACAR FUTBOL KULÜBÜNE DESTEK VERDİ

BAŞKAN ACAR FUTBOL KULÜBÜNE DESTEK VERDİ

Narinkale Gazetesi

Spora ve sporcuya verdiği destekle bilinen belediye başkanı Yıldız Acar, 4 yıl önce kurduğu DOĞUBAYAZIT FK'yi yalnız bırakmadı.

Şehrimize verdikleri büyük emek ve destek ile beraber, Doğubayazıt Futbol Kulübü'nünde başında olan BC GROUP ailesinin iş yoğunlukları nedeniyle kulüp yönetimini bıraktıklarını Belediye Başkanımız Yıldız Acar ile yaptıkları istişareler sonucunda açıkladılar. 

Teknik adam İshak Özbey ile yapılan anlaşma ile imza töreninde açıklama yapan Acar, şu ifadelere yer verdi.

Başkan Acar;

"Her şeyden önce Çoktin ailesine bu şehre verdikleri emeklerinden dolayı halkım ve kendi adıma teşekkürlerimi iletiyorum. Maalesef ülke ve ilçemiz genelinde uyuşturucu yaşının çocuk yaşlara düştüğü bu çağda, gençlerimizin kahve kültüründen uzaklaşıp sosyal ve sportif faaliyetlerle ilgilenmesi gerektiğini savunuyoruz. Bu yüzden başladığımız bir işi yarıda bırakmak gibi bir niyetimiz yok. Taraftarlarımıza buradan bir çağrı yapmak istiyorum. Bazid'in takımı yanlız değildir. An itibariyle Doğubayazıt Belediyesi olarak yönetimdeyiz.  El ele, gönül gönüle fair play çerçevesinde takımımızı 3. Ligde göreceğiz. Başta ÇOKTİN ailesi ve değerli iş adamlarımızın da destek sözünü aldık.  Herkese çok teşekkür ediyor, bu güzel haberi taraftarlarımıza armağan ediyorum" dedi.