Tuğgeneral İsmail Sıkı Paşaya ziyaret

 Tuğgeneral İsmail Sıkı Paşaya ziyaret

Haber: Metin KARİP

Diyadin/Doğubayazıt Güvenlik korucuları Şehit ve Gazi Yardımlaşma-Dayanışma Dernek Başkanları Ağrı İl jandarma Komutanlığına yeni Atanan, Tuğgeneral İsmail Sıkı Paşayı ziyaret ettiler.

Diyadin ve Doğubayazıt Güvenlik korucuları Şehit ve Gazi Yardımlaşma-Dayanışma Dernek Başkanları Ağrı İl jandarma Komutanlığına yeni Atanan Tuğgeneral İsmail Sıkı Paşaya Makamında ziyaret edip, hoş bir Sohbet elde ederek, Dernek çalışmaları ile ilgili ve Gelecekte neler yapmalarının konusunda istişare toplantısını da yaptılar.

Yeni dönemdeki projeler ve çalışmalar hakkında bilgi verdiler; ve aynı zamanda hem Derneklerinin hemde ilçelerinin Sıkıntıları çalışmaları ile ilgili çözüm önerileri ve Güvenlik Korucuların Meslek Yaşamında Yaşadığı Sıkıntılar ve zorlukların Taleplerini dile Getirdiler. Diyadin ve Doğubayazıt Güvenlik korucuları Şehit ve Gazi Yardımlaşma-Dayanışma Dernek Başkanları, bizleri her zaman ki gibi güler yüzle, samimiyetiyle ağırlayan Tuğgeneral İsmail Sıkı ve il jandarma Komutanlığına teşekkür ederiz dedi.