DOĞUBAYAZIT’TA AVRUPA SPOR HAFTASI KUTLANDI

 DOĞUBAYAZIT’TA AVRUPA SPOR HAFTASI KUTLANDI

Haber:Erhan BAYDAR

Her yıl 23-30 Eylül tarihleri arasında sporun tabana yayılması, hareket bilincinin her yaştan ve her statüden bireyin günlük rutini haline getirilmesi ve alanda bilincin arttırılması amacı ile Avrupa’da çok sayıda farklı etkinliklerle kutlanan Avrupa Spor Haftası Ülkemizde de 81 İl ve İlçelerimizde eş zamanlı olarak kutlanmaktadır.

İlçemizde de yapılan programla kutlanan Avrupa Spor Haftası’na Doğubayazıt Kaymakamı Mehmet Kemal Akpınar, İlçe Spor Müdürü Sevim Şimşek Konyar, Ak Parti Doğubayazıt İlçe Başkanı Av.Mustafa Konyar, Kızılay İle Başkanı kemal Şahin, İl Genel Meclis Üyesi Mehmet Ertoğrol, Köylere Hizmet Götürme Müdürü Şafak Konyar Akkuş, Muharip Gaziler Derneği Başkanı Resul İlhan, Özel İdare Müdürü Kerim Arvas, İlçe Sağlık Mdürü Dr.Turan Saydam, Yazı İşleri Müdürü Nihat Tanrıverdi ve vatandaşlar katıldı.

Eski Emniyet binası önünden Doç.Dr.Yaşar Eryılmaz Şehir Stadyumuna yapılan yürüyüş ve Step-aerobik gösterileri, Kort tenisi, Masa tenisi, jimnastik, karete v.b. etkinlikler sonrası program sona erdi.