2021 -2022 Eğitim öğretim yılı hayırlı olsun.. -Erhan BAYDAR-

2021 -2022 Eğitim öğretim yılı hayırlı olsun.. -Erhan BAYDAR-

- Covid-19 tedbirleri devam ederken, tüm okullar yardımcı hizmetli kadroları ile desteklenmelidir-

Uzun ve sıkıntılı bir aradan sonra 2021 -2022 Eğitim öğretim yılı başladı.

Öncelikle yoğun tempo ile çalışarak yeni eğitim- öğretim yılına hazırlık yapan eğitim camiamıza, öğretmenlerimize kolaylıklar diliyoruz.

Sıkıntılı günleri, başta (Kovid-19) aşı ve tedbirler olmak üzere dayanışma ve güç birliği ile atlatacağız İnşallah..

Normal eğitime geçmek, iki yıla yakın zamandır kayıpları karşılamasa da, öğrencilerin bir an önce telafi ve ileriye yönelik başarılarına katkı sunacaktır.

Yeni eğitim ve öğretim yılına başlarken, alınacak önlemler çerçevesinde okullarda öncelik temizlik, sağlık ve hijyen kurallarına uymak olmalı, örneğin su, tuvalet ve lavabo gibi ihtiyaçların karşılanacağı alt yapının yeterli olup olmadığına çok dikkat edilmelidir. Çünkü olabilecek rehavet ve eksiklikler daha sonra problemler yaratabilir.

Alınan tedbirlere uyulması ve tedbirlerin takip edilmesi konusunda gerekenin yapılması da çok önemlidir.

Geçtiğimiz yıl edinilen tecrübeler ışığında Okullara var olan desteğin arttırılması yanında yardımcı hizmetli kadroları ile de desteklenmesi gerekir.

‘Öğrencilerin motivasyonlarının artırılması, sosyal ve kültürel yaşantılarının zenginleştirilmesi, çağın gelişimlerini takip edebilmeleri, her türlü olumsuzluklara karşı ve kötü alışkanlıklardan korunmaları için eğitim çalışanlarına büyük görev düşüyor.’

Bu gün, öğrencilerin cıvıl cıvıl olduğu, velilerin sevinç gözyaşları döktüğü, öğretmenlerin aynı heyecanı fazlasıyla paylaştığı bir gün..

Bu güzel heyecanı ve ilgiyi öğrencilerimizin eğitim ve öğretimi süresince hiç eksik etmeyelim.

Öğretmen, veli ve öğrenci kaynaşmasını hep sıcak tutalım.

Veli ve öğretmenler olarak öğrencilerden ilgiyi, eğitim ve öğretim yılı süresince hiç eksik etmeyelim.

Eğitim ve öğretimde başarı için öğretmen, öğrenci ve veli üçgeni ile bilhassa velilerin okulla olan ilgisinin, öğrencide olumlu yankı bulacağını unutmayalım.

Bu duygularla 2021 - 2022 eğitim öğretim yılının tüm velilere, öğretmenlere ve öğrencilere hayırlı uğurlu olmasını diliyoruz. -Erhan BAYDAR-